Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ο Σύλλογος Εστιατορίων Ψητοπωλείων Καφετεριών Μπάρ και συναφών Επαγγελμάτων Δήμου Λαμιέων ιδρύθηκε το 1988 και περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό επαγγελματιών της περιοχής.

Απώτερος σκοπός της λειτουργίας του, είναι η συνεχής και αδιάκοπη μέριμνα των ζητημάτων που προκύπτουν στα συμπεριλαμβανόμενα επαγγέλματα. Μέσω μιας εκλεγμένης διοίκησης, τηρώντας πιστά το συμφωνηθέν καταστατικό, δίδεται η δυνατότητα σε όλα τα μέλη να ενημερωθούν για τρέχοντα θέματα, να αντιμετωπιστούν κοινά προβλήματα, να συμβουλευτούν, να προβάλλονται συλλογικά.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η συσπείρωση και σύσφιξη των μελών που οδηγεί στον υγιή ανταγωνισμό και αποτρέπει κάθε μορφή αθέμιτου ανταγωνισμού ενώ παράλληλα, αποτελεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια επιχειρηματικής, επαγγελματικής και κλαδικής ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο.

Η διοίκηση του Συλλόγου καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτήν την πρωτοβουλία που μόνο ευεργετικά θα λειτουργήσει για τον κλάδο.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις για προβολή και επικοινωνία, δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα του Συλλόγου με την συντομευμένη ονομασία www.camparelamias.gr
και σήμα τον Θεό Διόνυσο.

Η ύπαρξη της ιστοσελίδας θα συντελέσει στην άμεση ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ των μελών αλλά και τη συλλογική προβολή τους. Κάθε ενεργό μέλος θα έχει την δική του καταχώριση, παραθέτοντας στοιχεία επικοινωνίας και ότι σχετικό υλικό επιθυμεί όπως προσφορές, ενημερώσεις κλπ.

Είναι σημαντικό η ιστοσελίδα του Συλλόγου να εμπλουτιστεί με τη συμμετοχή όσων περισσότερων επαγγελματιών του ίδιου κλάδου της Λαμίας.

Για πρόσθετη προβολή, τα μέλη μπορούν προαιρετικά να απευθυνθούν στη διοίκηση του Συλλόγου, για πιο ενισχυμένη και αποδοτική διαδικτυακή παρουσία.

Back to top button
Close
Close