Στην προσπάθεια για καλύτερη ενημέρωση, εμπέδωση της εικόνας,των δυσκολιών και των προβλημάτων των επαγγελματιών του κλάδου του δήμου μας, ο Σύλλογός μας προχώρησε σε τηλεδιασκέψεις με βουλευτές της Φθιώτιδας.

H πρώτη από μια σειρά που έχει προγραμματίσει το Δ. Σ. του Συλλόγου μας , με τον Βουλευτή Φθιώτιδας Θ. Χειμάρα. Συζητήθηκαν διεξοδικά λειτουργικά προβλήματα & αντιξοότητες που αφορούν την τρέχουσα κατάσταση των επιχειρήσεων μας, όπως και δυνατότητες αντιμετώπισης της επόμενης ημέρας.

Στην προσπάθεια για καλύτερη ενημέρωση, εμπέδωση της εικόνας,των δυσκολιών και των προβλημάτων των επαγγελματιών του κλάδου του δήμου μας,έγινε σήμερα η δεύτερη τηλεδιάσκεψη του ΔΣ του συλλόγου μας με τον βουλευτή Φθιώτιδας κ Ι.Οικονόμου.
Η “αποκρυπτογράφηση” της “επόμενης μέρας”για τις αμοιβαίες υποχρεώσεις κράτους-επαγγελματιών, κατέλαβε μεγάλο μέρος της συζήτησης. Χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν, ανανεώνοντας το ραντεβού για μια νέα συνάντηση στο προσεχές μέλλον.

Τρίτη τηλεδιάσκεψη με τον βουλευτή Φθιώτιδας κ Ι.Σαρακιώτη.
Σε μια προσπάθεια του συλλόγου,να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε,να συμμετέχουμε, να συμβάλλουμε και να καταδείξουμε την κάθε λεπτομέρεια σε προβλήματα, δυσκολίες και αγωνίες που βιώνουμε οι επαγγελματίες της εστίασης,οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές μας ΤΩΡΑ αλλά και στο δύσκολο άγνωστο ΑΥΡΙΟ,που ίσως μας βρεί ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ